Alles voor de film 
Lize, een jonge actrice, pakt haar koffer. Ze herleest een scenario. Ze wordt opgehaald door iemand van de filmset, Olivier. Tijdens de lange rit wordt het duidelijk dat het tussen hun twee goed klikt. Ze komen aan op de locatie, een afgelegen weekendhuisje. De volgende dagen doen ze alles voor de film.

met: Steve Aernouts, Dorien De Clippel 
regie: Lukas Buys, 19'


De Vijver 
Een meisje van twaalf woont samen met haar tante en haar afwezige moeder in een groot oud kasteel op een afgelegen domein. Het meisje is geïntrigeerd door de grote donkere vijver achter het huis. Er is iets niet pluis en ze wil weten wat …

met: Xenia Borremans, Kirsten Pieters, Sara De Bosschere, Tibo Vanden Borre 
regie: Jeroen Dumoulein, 15'


Empire 
Wat gebeurt er als een vader om 17:12 thuiskomt op een doordeweekse dag? Een portret van een hedendaagse middenklasse familie in een realtime plan-sequence shot. Het schijnbaar gewone leven dat zich opbouwt tot een dramatisch einde.

regie: Kristof Hoornaert, 14'
met: Ina Geerts, Kris Cuppens, Jef Cuppens
 

Lilith 
Een jonge vrouw probeert zich te integreren in de maatschappij zonder haar grote geheim prijs te geven. Ze drinkt bloed.

regie: Maxim Stollenwerk, 21'
met: Renée Vervaet, Inge Van Bruystegem, Wim Willaert 


Saint Hubert 
Tijdens een grootschalige politie zoektocht in het oudste natuurpark van de Belgische Oostkantons, botsen agenten op een lokale boswachter. Hij is niet gediend met de onvoorziene gasten en de confrontatie escaleert van kwaad naar erger. De boswachter beschermt ‘zijn’ gebied met hart en ziel en zet alles op alles om de indringers zo ver mogelijk op afstand te houden.

regie: Jules Comes, 19'
met: Wim Opbrouck, Wouter Hendrickx

Deze film speelt momenteel niet.
Wil je weten of deze film hierna nog vertoond wordt? Op maandagavond vanaf 18u kan je het programma raadplegen voor de komende speelweek.