Animalia, Marokkaanse sci-fi met potluck

12 april 2024
Elk jaar worden overal ter wereld heel wat straffe films gemaakt. Veel van deze films geraken niet tot in onze bioscoopzalen. Fomofilm trekt naar verre oorden en gaat met veel zorg op zoek naar de meest unieke verhalen.

Op 18 april is het de beurt aan 'Animalia', een fantasy en sciencefiction film uit Marokko. Voor de film nodigen we je uit voor onze potluck: iedereen maakt een gerecht, we proeven samen van elkaars culinaire creaties.
Fomofilm Animalia

Terwijl bovennatuurlijke gebeurtenissen Marokko in een vreemde noodtoestand brengen, moet de hoogzwangere Itto een reis door de bergen ondernemen. Op zoek naar haar echtgenoot komt ze zichzelf tegen, maar vindt ze ook antwoorden waarvan ze niet wist dat ze ze zocht.
 

POTLUCK?
Eten maakt gelukkig. Eten verbindt. En via smaken leren we elkaar en andere culturen kennen. Op Fomofilm-avonden koken we dus voor elkaar (ja, jij ook voor ons!), iedereen proeft iets nieuws en team Sphinx doet de afwas zodat jij op tijd in de zaal kan voor de film. Een ideaal recept dus. 

Een sappige tajine, heerlijke couscous, knapperige briwat, of zorg jij voor een dessertje zoals bastilla? Wij zijn alvast aan het watertanden.

18u30 - welkom voor de potluck in ons café
20u30 - start film
 

OP HET PROGRAMMA