CINEMA
Je kan onze zalen huren voor privé vertoningen van zowel films op ons programma als andere films naar keuze, kortfilms enzovoort. De zalen zijn eveneens geschikt voor presentaties, bedrijfsevents en conferenties. We hebben micro’s en spots in huis. Onze apparatuur ondersteunt diverse programma’s, zoals bijvoorbeeld Powerpoint. Bovendien is er telkens iemand aanwezig voor de filmprojectie of voor technische bijstand. We staan je graag ook verder bij in de organisatie van je event. Zo hebben wij de nodige contacten om bijvoorbeeld een gastspreker te voorzien bij je vertoning. Heb je andere vragen, dan kijken we waar we kunnen helpen. 

CAFÉ
Op het gelijkvloers vind je het café met terras aan de straatkant, en een kleine aparte ruimte die we de lounge noemen. Die laatste is bijvoorbeeld geschikt als vergaderruimte of als ontvangstruimte. De lounge verbindt het café met de cinema, maar kan ook afgesloten worden. Op verdieping -1 hebben we een foyer dat zowel bij het café als bij zaal 3 aansluit. Al deze ruimtes zijn geschikt voor een receptie of drink. We werken met eigen bar- en zaalpersoneel en helpen je desgewenst bij het uitkiezen van een cateraar. 

Wil je na een filmvertoning of presentatie nog een receptie geven, maar nodig je meer dan 120 mensen uit? Dan verwijzen we je graag door naar nabijgelegen locaties als de Sint-Niklaaskerk of Het Pand. 


 

 CAPACITEIT CINEMA      CAPACITEIT CAFÉ  
         
 verdieping -1       verdieping -1  
 zaal 3  123 plaatsen    foyer  50 pers.
         
       verdieping 0  
       café  100 pers.
 verdieping +1              
 zaal 1  227 plaatsen      
         
 verdieping +2        
 zaal 2  133 plaatsen      
 zaal 5  53 plaatsen      
         
 verdieping +3        
 zaal 4  45 plaatsen      

 


 

PRIJZEN
De huurprijs van de zalen is afhankelijk van de gewenste capaciteit en het tijdstip. Aarzel niet om ons te contacteren voor een vrijblijvende offerte. We zijn telefonisch bereikbaar op 09/225 60 86 (elke werkdag tussen 14u en 18u). Mailen doe je naar contact@sphinx-cinema.be

*INFO VOOR LEVERANCIERS 
Voetgangerszone. Geen leveringen na 11u 's morgens, en mits vergunning.
Vraag hier je vergunning aan.